Däck

Däckbyte och däckförvaring

i Rosersberg

Dags att byta till vinterdäck inför vintern? Eller är det vår och sommardäcken ska på igen?


Varför slita med däckbyte själv när du kan ta hjälp av oss på Bennys bilverkstad i Rosersberg? Vi kan hjälpa dog att byta däck på ett tryggt och säkert sätt.


Lämna in dina däck hos oss


Hos oss får du professionell hjälp med däckbytet, våra medarbetare är proffs på däck med stor erfarenhet av alla däcktyper. Vi kollar mönsterdjup, lufttryck och ser till att bultarna blir ordentligt ditskruvade. Vi monterar och balanserar däcken på rätt sätt och ser till att du får rätt däck för just din bil och det slitage just du utsätter däcken för. Undrar du något om däck och däckbyte så är det bara att fråga, vi hjälper dig att hitta rätt. Fel däck på fel bil kan få farliga konsekvenser, tar du hjälp av oss så kommer du få kvalitativa däck anpassade för just din bil och dina förutsättningar.


Vi utför däckbyte – du slipper tunga lyft


En annan fördel med att anlita oss för ditt däckbyte i Rosersberg är att du slipper tunga lyft och inte behöver riskera att dra på dig ryggskott. Du kan i lugn och ro ta en kopp kaffe och läsa tidningen medan vi byter dina däck.

 

Däckförvaring – om du har ont om utrymme


Vi erbjuder även däckförvaring i Rosersberg. Är det fullt i garaget och alla förråd och du vet inte vad du ska göra av med däcken? På vårt däckhotell kan vi erbjuda trygg och säker däckförvaring. När det är dags för skifte igen så kan vi meddela dig per telefon eller mejl så vet du när det är dags.


Dags att byta däck? Välkommen till oss på Bennys –  verkstaden som kan erbjuda ett kompetent däckbyte i Rosersberg.


Ring oss på 08-590 35410 eller mejla info@bdsbilverkstad för att boka tid.

Vi erbjuder bland annat

 

Service

AC

Däck & Däckförvaring

Framvagninställning

Reparation

Fri Lånebil

 

Bilförsäljning

 

Vi köper/säljer beg-bilar

Assistans

 

Ingår alltid när du servar din bil hos oss