VERKSTAD/SERVICE

Bilreparationer i Rosersberg

Välkommen till en BDS-bilverkstad (f.d. Mekonomen) belägen ett stenkast från Rosersbergs pendeltågsstation. Sedan 2011 har vi levererat kompetent bilservice till nöjda kunder.

 

Hör gärna av dig på telefon eller e-post för bokning eller frågor!

 

Vänliga Hälsningar

Benny med Personal

Specialist på bilreparationer i Rosersberg

 

Letar du efter en kvalificerad bilverkstad som kan genomföra en kompetent bilreparation i Rosersberg? Då har du hittat rätt, Bennys bilverkstad har genomfört ett stort antal lyckade bilreparationer och kan ta hand om din bil på bästa sätt.

 

Vi kan reparera och serva de flesta bilmärken och modeller. Personbilar, lätta lastbilar och husbilar. Vi kan hjälpa dig med större reparationer som byte av avgassystem eller rejäla krockskador, men också utföra mindre serviceinsatser som oljebyte däckbyte och vanlig grundlig service av din bil.

 

Hos oss hittar du rätt reservdelar

 

Har du problem att hitta reservdelar till din bil? Då kan du också vända dig till oss, vi ha ett brett sortiment av originalreservdelar och tillbehör som kan hjälpa till att göra din bil som ny.

 

Vi utför bilreparationer på en mängd olika märken och modeller. Detta gör att det aldrig blir slentrian för oss, vi ger varje bil den uppmärksamhet den förtjänar. Vi använder moderna instrument för diagnos och kan utföra en reparation med samma kvalitet som en märkesauktoriserad verkstad.

 

Bilreparation utförd av erfarna mekaniker

 

I vår verkstad i Rosersberg kan du alltid lita på att din bil tas om hand på bästa sätt. Våra professionella, erfarna och serviceinriktade mekaniker har utfört hundratals bilreparationer och kan bilar utan och innan.

 

Om du kommer till oss i Rosersberg för en bilreparation så är du alltid välkommen att ställa frågor om din bil. Våra trevliga och serviceinriktade mekaniker kan alltid ställa upp och ge dig råd. Vi kan svara på alla olika frågor: om du undrar om allmänna frågor om hur du tar hand om din bil eller om du behöver hjälp med felsökning inför en bilreparation.

 

Dags för bilreparation? Välkommen till oss i Rosersberg

Du kan lugnt lämna över bilnycklarna till oss, vi har genomfört så många att bilreparationer så att du kan känna dig trygg. Tveka inte att kontakta oss på Bennys – vi är verkstaden som kan genomföra en bilreparation i Rosersberg.

 

Ring oss på 08-590 35410 eller mejla info@bdsbilverkstad för att boka tid.

 

Vi erbjuder bland annat

 

Service

AC

Däck & Däckförvaring

Framvagninställning

Reparation

Fri Lånebil

 

Bilförsäljning

 

Vi köper/säljer beg-bilar

Assistans

 

Ingår alltid när du servar din bil hos oss